Tapas Opskrifter | Lækre opskrifter til spansk tapas - Lige her ✓ (2024)

Table of Contents
REJER I HVIDLØG Gambas al ajillo SPANSK KARTOFFELOMELET Tortilla FYLDTE CHAMPIGNON Champiñones rellenos Bacon dadler Datiles con tocino PAELLA MED KYLLING OG CHORIZO Paella con pollo y chorizo BRØD MED TOMAT Pan con tomate DYBSTEGTE ANSJOSER Anchoas fritas SPANSKRØR Churros Anchoas con tomate BRØD MED SVAMPE OG OST Pan con champiñones y queso LINSESUPPE MED CHORIZO Sopa de lentejas con chorizo KROKETTER MED SORTFODSSKINKE Croquetas de jamón HJERTEMUSLINGER I PAPRIKASAUCE Berberechos en salsa de pimentón KØDFYLDTE PEBERFRUGTER Pimientos rellenos de carne OST MED HONNING OG NØDDER Queso manchego con miel Pintxos Gilda RULLE med laks og flødeost Rollo de salmon con queso crema PAELLA MED BLÆKSPRUTTER OG MUSLINGER Arroz con calamares y mejillones en conserva Navajas de lata a la plancha Ventresca de atùn y guacamole Crema Catalana Crema Catalana Aceitunas fritas con queso azul Ensalada de papa rusa Sangria Verduras laplancha con salsa romesco Albòndigas en salsa de tomate Zanahorias Alinadas Panellets Salmorejo cordobés Croquetas de setas en mambo Limonada Tinto de Verano Leche Frita Pimientos de padròn Almejas con chorizo Espinacas Con Garbanzos Berenjena frita con miel Buñuelos Radler Pinchos Morunos Pisto manchego Verduras fritas Espàrragos a la plancha envueltos en jamòn Paella vegetariana Huevos rellenos de atùn Queso de cabra frito con miel Chorizo al vino tinto Tortillitas de camarones Arroz con calamares trozos en su tinta Una olla con calamares y chorizo Pan con tapenade de aceitunas y chorizo Foccacia con aceitunas Champiñón con perejil y ajo Pan con gambas al ajilloi Pan con bistec chimichurry Pan con cerdo, pimiento verde y limón Cazuela con chorizo, vino tinto y aceitunas negras Fisketapas Tapas med laks er den elskede klassiker Gode råd når du serverer tapas med rejer Få ekstra næring med tapas kartofler Hvilken tapas laks skal jeg vælge? Tapas vegetar med masser af smag Hjemmelavet tapas – til hverdag, weekender og festlige begivenheder Laks tapas til børn Tapas kød og tilbehør Forberedelse af tapas rejer Tapas kylling som alle i familien elsker Sund tapas Tapas med fisk til forret eller frokost? Nyd tapas fisk hele året Tapas med kylling Tapas snacks Hvilke oste til tapas skal jeg vælge? Småretter tapas minimerer madspild Tapas tomat til salat Grill tapas samler venner og familie Hvilke brød til tapas skal jeg servere? Tapas grill Tapas – hvad skal jeg bruge? Tapasopskrifter Ideer til tapas Tapas retter Nemme tapas ideer

REJER I HVIDLØG

Gambas al ajillo

SPANSK KARTOFFELOMELET

Tortilla

FYLDTE CHAMPIGNON

Champiñones rellenos

Bacon dadler

Datiles con tocino

PAELLA MED KYLLING OG CHORIZO

Paella con pollo y chorizo

BRØD MED TOMAT

Pan con tomate

DYBSTEGTE ANSJOSER

Anchoas fritas

SPANSKRØR

Churros

Anchoas con tomate

BRØD MED SVAMPE OG OST

Pan con champiñones y queso

LINSESUPPE MED CHORIZO

Sopa de lentejas con chorizo

KROKETTER MED SORTFODSSKINKE

Croquetas de jamón

HJERTEMUSLINGER I PAPRIKASAUCE

Berberechos en salsa de pimentón

KØDFYLDTE PEBERFRUGTER

Pimientos rellenos de carne

OST MED HONNING OG NØDDER

Queso manchego con miel

Pintxos Gilda

RULLE med laks og flødeost

Rollo de salmon con queso crema

Navajas de lata a la plancha

Ventresca de atùn y guacamole

Crema Catalana

Crema Catalana

Aceitunas fritas con queso azul

Ensalada de papa rusa

Sangria

Verduras laplancha con salsa romesco

Albòndigas en salsa de tomate

Zanahorias Alinadas

Panellets

Salmorejo cordobés

Croquetas de setas en mambo

Limonada

Tinto de Verano

Leche Frita

Pimientos de padròn

Almejas con chorizo

Espinacas Con Garbanzos

Berenjena frita con miel

Radler

Pinchos Morunos

Pisto manchego

Verduras fritas

Espàrragos a la plancha envueltos en jamòn

Paella vegetariana

Huevos rellenos de atùn

Queso de cabra frito con miel

Chorizo al vino tinto

Tortillitas de camarones

Arroz con calamares trozos en su tinta

Una olla con calamares y chorizo

Pan con tapenade de aceitunas y chorizo

Foccacia con aceitunas

Champiñón con perejil y ajo

Pan con gambas al ajilloi

Pan con bistec chimichurry

Pan con cerdo, pimiento verde y limón

Cazuela con chorizo, vino tinto y aceitunas negras

På kort tid og med lidt forberedelse kan du servere det mest udsøgte og indbydende tapasmåltid for din familie, din kæreste eller dine gæster.

Der findes en masse forskellige tapasopskrifter, som kan bruges til inspiration, når du vil servere de små, spanske retter som hovedmåltid.

Herunder finder du inspiration til opskrifter, som er kategoriseret i forskellige fødevarekategorier. Der er tapas med kød, fisk, kylling, og der findes også en vegetariske variant til dig, der lever kødfrit.

Fisketapas

Fisk egner sig perfekt til tapas. Du kan servere både lune og kolde retter for din familie, og der kan vælges forskellige typer af fisk og skaldyr. Typisk serveres det spanske madkoncept på en tallerken bestående af oste, pølser, skinke og dip. Den eneste forskel mellem den klassiske, blandede anretning og en fiskeanretning er, at kødet er skiftet ud med rejer, tunmousse, hummerhaler eller varmrøget fisk.

Der kan være stor forskel på, hvilke typer af fisk vi hver især foretrækker.

Den store fordel ved at lave hjemmelavet tapas er, at du kan udvælge de skaldyr og fisk, som du ved, falder i gæsternes eller familiens smag.

Når du anretter individuelle tapastallerkener, kan du tage højde for personlige præferencer.

Tapas med laks er den elskede klassiker

Laks er en klassiker, når det kommer til tapasopskrifter. Laks kan tilberedes og serveres på et hav af måder.

Du kan blandt andet bruge disse opskrifter, når den indbydende tapastallerken skal fuldendes:

  • Lakseruller med avokado eller dildcreme
  • Laksroulade
  • Små stykker af varmrøget laks
  • Roulade med laks
  • Laksecreme

Som det ses, kan laks bruges enten varmrøget eller koldrøget, og fisken kan tilberedes på vidt forskellige måder. Lakseruller- og roulade er en mild spise, som også børn og unge vil synes om.

Skal det være nemt og hurtigt at anrette din fisketapas, kan du med fordel lave de små lakseretter en dag i forvejen. Kolde lakseretter smager skønt og kan nydes hele året rundt.

Til de mennesker som elsker laks, kan der laves en laksetapastallerken bestående af ene forskellige, små serveringer af den populære og sunde fisk.

Gode råd når du serverer tapas med rejer

Rejer bruges ofte som tilbehør til kolde tapasanretninger. Rejer er populære hos stort set alle menneske på grund af den milde smag og muligheden for at tilføre skaldyrene dén smag, som du synes om. Rejer kan ligge i marinade igennem et par timer, hvorefter de kan få en dejlig smag af dild eller hvidløg.

Rejer kan have en del væske i sig, og derfor er det en god idé at anrette dem i en lille skål på tapasfadet. På den måde bevarer de fine skaldyr deres aroma, og du undgår, at væden fra dem blander sig i pølserne, skinken, ostene eller andre små retter.

Få ekstra næring med tapas kartofler

Tapasopskrifter med kartofler er ved at blive populær herhjemme. Det er en lækker spise, som er et ideelt supplement til de mange retter på tapasbordet, som indeholder protein eller sunde fiskeolier.

Er der børn med ved bordet, er der garanti for, at dine tapas kartofler bliver et hit.

Kartoflerne kan tilberedes på følgende måder:

  • Små, nye kartofler med skinkestrimler omkring
  • Patata Bravas (kartofler i tomatsauce)
  • Ovnbagte kartofler i skiver med friske krydderier
  • Kartoffeltortilla

Kartofler har en masse anvendelsesmuligheder. Den sunde spise anvendes i forvejen som favorittilbehør til alt fra kød over fisk til vegetariske retter.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan tilberede kartofler. Skal spisen bruges som dejlig snack til tapastallerkenen, kan du lave små skiver af rodfrugten og servere disse i en skål efter tilberedning i ovn.

”Patata Bravas” er den mest kendte tapasopskrift på kartofler. Det er en ret, der besidder alle smage (både sød, surt, salt og omami), og det er en servering, som særligt børn vil elske.

Hvilken tapas laks skal jeg vælge?

Det er en god idé, at du planlægger dine tapasopskrifter i god tid, så du kan forberede alle små retter. Det er individuelt, hvordan mænd og kvinder i forskellige aldre har det med fisk.

Står du overfor at lave tapas til mange mennesker til en fødselsdag eller anden festlig anledning, kan det være de milde udgaver af laks, du skal gå efter. Når laks blandes op med rygeost, avokadocreme, hytteost eller andet tilbehør, kan fisken blive til den mest velsmagende og afbalancerede servering.

Vil du have flest mulige tilberedningsmuligheder med den populære fisk, skal du vælge varmrøget laks i skiver. Af dem kan du lave roulade, ruller og små retninger med fyld og tandstikker til at holde sammen på hver bid.

Tapas vegetar med masser af smag

Lever du en vegetarisk livsstil, eller vil du servere et kødfrit tapasmåltid? At bruge vegetar tapasopskrifter kan være kilden til at opleve tapas på en helt ny måde. Der kommer andre smagsnuancer frem, når der hverken er kød eller fisk i de små retter.

Der findes en masse tapasopskrifter, som ikke indeholder kød.

Din menu kan f.eks. se sådan her ud:

  • Tærte (kan være lavet med porrer eller broccoli)
  • Osteanretning
  • Sprød salat med couscous, linser eller perlebyg
  • Grønsagstænger
  • Tahin-dressing
  • Dessert (kan være brownie eller muffin)

Du kan sætte dit eget præg på måltidet ved at tilberede hver ret, som du kan lide det. Alle retter kan servers kolde og kan nydes over mange timer i godt selskab med venner eller familie. Det behøver ikke tage mere end 1 time at tilberede og servere vegetarisk tapas. Det er kun tærten og salaten, som skal forberedes.

Hjemmelavet tapas – til hverdag, weekender og festlige begivenheder

Tapas er blevet en populær og elsket spise blandt danskerne. Det er en servering, som passer perfekt ind i vores livsstile og kultur. Vi kan sidde i flere timer om middagsbordet med familien eller vennerne, og vi nyder at kunne give vores gæster fuld opmærksomhed fremfor at bruge tid i køkkenet.

Hovedparten af alle tapasopskrifter er nemme at lave. Du behøver ikke have gastronomiske egenskaber eller være vant til at stå i køkkenet for at få succes med tapasopskrifter.

Laks tapas til børn

Når du forbereder tapasbordet et par dage, før din familie eller gæster skal opleve de spanske retter, får du anledning til at tage særligt hensyn til børn.

Børn kan komme til at elske tapas lige så højt, som vi voksne gør.

Mens pølser, kylling, tapas kartofler og skinke i forvejen er lækkerier, der tiltaler børn, kan det være anderledes med fisk. Fisk kan have en mere fed smag, som ikke alle børn synes om.

Når børnene også skal opleve glæden ved mange små tapasretter, er det en god idé at tilberede laks på en måde, hvor fisken er blandet sammen med andre smage. Det kan være en spinattærte, hvor laksen er en del af tapasopskriften.

Tapas kød og tilbehør

Hovedparten af alle traditionelle, spanske tapastallerkener indeholder kød. Kød indeholder fedt og protein, og næringsstofferne bidrager til, at et måltid med de små delikatesser kan blive mættende for både børn og voksne.

Der findes masser af tapasopskrifter, som har kød i fokus. De mest udbredte snacks er pølser, fisk og skinke. Når du serverer tapas som et hovedmåltid, skal du anrette de små kødretter sammen med grønt tilbehør samt brød. Mixet af protein, sundt fedt, vitaminer og kulhydrater giver den mest komplette næringsprofil.

Forberedelse af tapas rejer

Skal forberedelsen gå hurtig med klaring af skaldyr, er det hvidløgsmarinerede rejer, du skal servere for din familie. Du har formentlig alle ingredienser i køkkenet og skal blot bruge 5 minutter på at lave marinaden.

Lav din marinade af en god jomfruolivenolie (det gælder uanset, om det er rejer eller kylling, du er ved at klargøre).

Tapas kylling som alle i familien elsker

Skal I være sammen i familien om at finde tapasopskrifter og lave maden, skal der vælges rettes, som børn og voksne kan sætte deres personlige præg på.

Kylling er noget af de mest alsidige kød, du kan arbejde med. Det kan tilberedes på pande, i ovn og på grill, og det kan krydres på mange forskellige måder.

Vil du være sikker på, at alle familiemedlemmer kommer til at få den bedste smagsoplevelse til middagen, kan de hver især være med til at bestemme, hvordan kyllingespydene skal tilberedes.

Sund tapas

Når du laver hjemmelavet tapas, er det dig, der bestemmer indhold og anretning. Det spanske madkoncept kan sagtens indgå som en del af en sund livsstil eller en slankekur.

Du kan f.eks. vælge at erstatte lidt af brødet med en frisk salat, og du kan servere sprøde agurke- og gulerodsstave som indbydende tilbehør.

Det er ofte mængden af mad (og ikke typen af den), der er primær årsag til overvægt. Tapas er en type måltid, som indtages over længere tid. Dette får stor betydning i forhold til at skabe mæthedsfornemmelse. Mad af høj kvalitet og med masser af saft og kraft stimulerer smagsløgene, så du hurtigere tilfredsstilles.

Tapas med fisk til forret eller frokost?

Før du går i gang med at udvælge tapasopskrifter, kan det være en hjælp for dig at vælge tapas fisk i forhold til typen af måltid. Der skal bruges flere tapasopskrifter med fisk, hvis anretningen skal være et hovedmåltid i sig selv sammenholdt med, hvis du skal lave tapas med fisk som forret.

Nyd tapas fisk hele året

Når kvaliteten og smagen skal være i top, skal du vælge de fisk, som har sæson på det pågældende tidspunkt, hvor du skal lave tapas. Des friskere og mere lokal din fisk er, des sundere er den, og des mere smag vil der være i den.

Det behøver ikke være en dyr omgang at lave tapasopskrifter med fisk. Du kan lave de skønneste retter ved at være opmærksom på gode tilbud i supermarkedet. Du kan bevidst købe fisk på frost, så kan have din tapas fisk liggende i fryseren, indtil den skal bruges.

Tapas med kylling

Kylling er favoritten, som alle mennesker uanset alder og køn holder af. Du kan lave de mest tiltalende og saftige kyllingespyd, der gør det let for børn og voksne at tage fra.

Marinér gerne det møre og milde kyllingekød, før du tilbereder det i ovnen. Kyllingekød kan opnå enhver type smag. Smagsintensiteten afhænger af, hvilke krydderier i marinaen du vælger at blande sammen.

Tapas snacks

Kommer veninderne forbi til fest? Eller skal gæsterne forkæles, før festmåltidet serveres senere på aftenen?

Tapas snacks er den ideelle servering, hvor hver gæst, ven, veninde og familiemedlem kan få stimuleret smagsløgene. Hvad du vælger at servere som snack, er helt op til dig.

Der findes tapasopskrifter på snacks, der hører til både kategorien for ost, kød og vegetar.

Når du serverer dine snacks på et større fad, er det en god idé at sætte tandstikker i de faste oste, pølser skinke og oliven.

Hvilke oste til tapas skal jeg vælge?

Du kan lave en tapasanretning, der alene indeholder oste. Sørg for at vælge forskellige typer af oste så det er muligt for alle gæster at få de bedste smagsoplevelser. Der skal gerne være ost med flere styrker.

Det er kutyme, at der startes med at nyde de milde oste. Herefter kan der avanceres til ostene med mere personlighed og karakteristika.

Når du og dine gæster spiser tapas oste i forhold til styrke, tilvænnes smagsløgene, og I får alle mest muligt ud af de lækre specialiteter.

Det betydningsfulde ved oste er, at det er de mest enkle tapasopskrifter. Du skal ikke forholde dig til andet end at pakke ostene ud af deres indpakninger omkring 1 time før, de skal serveres.

Småretter tapas minimerer madspild

Har du lidt rester af brød til overs? Eller har du forskellige pølser, fisk eller skinke i køleskabet, som du ikke ved, hvad der skal bruges til?

Du kan sammensætte det mest inspirerende og velsmagende måltid af en masse små tapas retter. Dette er en effektiv og god måde at minimere madspild på, og du kan supplere din anretning med nye tapasopskrifter.

Tapas tomat til salat

Friske tomater fra de sydens sol er en oplevelse i sig selv. Tomater får en helt enestående smag og sødme, når de dyrkes under de ideelle omstændigheder i Spanien, Grækenland eller Italien.

Herhjemme kan vi nyde godt af de sydlandske grønsager i højsommeren. En frisk sommersalat med tomat kan blive et måltid i sig selv og vil være det perfekte tilbehør til tapas.

Grill tapas samler venner og familie

Der er ingen grund til at bruge tid i køkkenet, før din gæster kommer hjem til dig for at grille. I kan gøre klargøringen til en social aktivitet, hvor I hjælpes ad med tapasopskrifterne. Det er med til at skabe god stemning at deles om de hyggelige arbejdsopgaver, og det er en god måde for både mænd og kvinder at få snakket på.

Hvilke brød til tapas skal jeg servere?

En uundværlig del af det at forberede tapas, handler om at lave let og luftigt brød. Der er mange tapasopskrifter på brød at vælge imellem. Iblandt de mest populære typer af brød er ciabattabrød, koldhævede flutes og foccacia.

Når tapas udgør hovedmåltidet, kan det være godt for smagsløgene at servere 2 forskellige slags brød.

Tapas grill

Til sommer kan du skabe de mest mindeværdige og hyggelige oplevelser hjemme hos dig overfor gæsterne. Du kan lave lækre og velsmagende tapasopskrifter på grill, så dine retter får den gode og velkendte smag af røg.

Kartofler kan blive tilberedt i foliebakke, og tærter kan blive lunet på samme vis. Serverer du fisk sammen med de spanske retter, kan denne tilberedes på grillen.

Tapas passer perfekt til sommerens lune aftener i haven, på terrassen eller på altanen.

Tapas – hvad skal jeg bruge?

Til anretningen af dine tapasretter er det en fordel at have godt med tandstikker. Disse gør det nemt at adskille små snacks, og tandstikker gør det hygiejnisk for alle gæster at deles som samme store tapasfad.

Der skal bruges forskellige typer af dip til dit spanske måltid.

Til klargøring af dip, skaldyr og kartofler skal der ofte bruges olivenolie.

For mange af os kan de utallige tapasopskrifter gør det svært at beslu*tte sig for en endelig menu.

Du kan spare dig selv for mange timers forberedelse med indkøb og planlægning ved at bestille en tapas kasse.

Hos Fromspainwithlove.dk får du de bedste tapas specialiteter, der er fremstillet af rene og lokale, spanske råvarer.

Mange mennesker har været på ferie i Spanien og er blevet glade for den skønne mad og tapas, som de serverer i Spanien. Tapas er en fantastisk måde at servere et måltid på, så det ser både smukt og indbydende ud, og der vil altid være noget, som selv den mest kræsne person kan lide. Og det er nemt at gøre et måltid enten større eller mindre alt efter, hvor mange tapas retter du sætter på bordet. På forholdsvis kort tid og med lidt forberedelse kan du servere et udsøgt og meget indbydende tapasmåltid til både venner og familie.

Der findes et stort udvalg af tapas opskrifter, som du kan bruge til inspiration, når du vil invitere til tapas. Vi har valgt at lægge en masse forskellige opskrifter på tapas her på vores hjemmeside, hvor du også kan købe vores specielle kurve med lækre spanske specialiteter, som du kan bruge til dit tapasbord.

Tapasopskrifter

Tapas er også blevet en elsket og populær spise her i Danmark. Det med, at vi kan sidde i flere timer ved bordet sammen med familie og venner uden, at vi er nødt til at stå i køkkenet det meste af tiden. Det med, at vi kan give gæsterne den fulde opmærksomhed, det er noget, der fungerer for en ellers travl familie. Og så er det nemt at lave tapas. Du behøver ikke at være den store gastronomiske kok for at finde ud af tapas opskrifter.

Det kan være en rigtig god idé at planlægge dine tapas opskrifter i god tid, så du kan nå at forberede alle retterne. Hvis du skal lave tapas til rigtig mange mennesker til fx en fødselsdag, reception eller en anden større festlig lejlighed, skal der være nogle tapasretter, der passer til alle. Fx nogle til vegetarer, nogle som børn vil elske, nogle der ikke har så kraftig en smag osv.Men hvis du er på udkig efter nogle nemme tapas retter, så har vi et stort udvalg af forslag her på siden. Med de rigtige tapas opskrifter kan du nemt gøre din næste gæstemiddag eller komsammen til noget helt specielt.

Ideer til tapas

Varmrøget laks i skiver er en rigtig god ting at købe, når du skal lave tapas. Af varmrøget laks kan du lave en lakseroulade, og du kan også lave små ruller med fyld og en tandstik til at holde sammen på hver bid. Laks er godt sammen med rygeost, hytteost, avokadocreme, flødeost og meget mere. Forslag til tapas kan også være med kartofler. Det er faktisk ved at blive populært her hjemme. Du kan fx lave kartoffeltortilla, eller du kan vikle skinke eller sortfodsskinke rundt om små nye kartofler. Du kan også lave ovnkartofler i tykke skiver med masser af krydderurter på. Og endelig kan du lave Patata Bravas, som er kartofler i tomatsauce. Det vil helt sikkert være et hit for de fleste børn.

En tapasanretning, der kun indeholder en masse forskellige slags oste, er også en lækker og spændende smagsoplevelse. Du skal sørge for at vælge oste, der varierer meget i både smag og styrke. Anret også lidt forskellige slags gode oliven til. En ostetapas er det nemmeste at tilberede. Du skal bare pakke ostene ud af deres indpakninger omkring 1 time før, at de skal serveres. Når du serverer tapas, er det vigtigt, at der er noget godt brød til . . og gerne to slags, hvis det er et hovedmåltid. En let og luftig brødtype vil være at foretrække, som fx ciabatta, foccacia eller koldhævede flûtes.

Tapas retter

Med en opskrift på tapas bord, bliver det nemt at overskue din næste fest eller fødselsdag. Dine gæster vil elske det, og med vores store udvalg af lækre tapas opskrifter bliver det ingen sag at holde fest. Når du skal anrette din tapas, er det en fordel at have mange tandstikkere. Disse gør det nemt at lave små snacks, og det gør dit arrangement hygiejnisk korrekt, så det er nemmere at få fat i de små lækre godbidder. En tapas retter opskrift kunne være grillede knivmuslinger, hjertemuslinger i paprikasauce, kødfyldte peberfrugter, bacondadler, fyldte champignoner og mange flere lækre retter. Der skal også være noget dip til dit spanske måltid. En god olivenolie, forskellige pestoer og andet vil være fint.

Nemme tapas ideer

For mange kan det være svært at beslu*tte sig for den endelige opskrift tapas menu. Du kan også spare dig selv for mange timers forberedelse . . både med indkøb og planlægning . . ved at bestille en tapas kasse. Her hos Fromspainwithlove.dk får du nogle fantastiske tapas specialiteter, der er fremstillet af de bedste spanske råvarer fra små lokale spanske producenter. Det er også nemt at lave et tapasbord, hvis du har en masse madrester i køleskabet. Med lidt opfindsomhed og lidt ekstra tilbehør kan du anrette et fint lille tapasbord som aftensmad og derved være med til at minimere madspild.

Tapas Opskrifter | Lækre opskrifter til spansk tapas - Lige her ✓ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6344

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.