Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (2024)

Omschrijving

Wij denken dat iedereen deze woning wel kent, de 'Spaanse' bungalow aan de Udenhoutseweg in Udenhout. Dat laatste is niet helemaal waar, want heel officieel ligt de woning in Berkel-Enschot, maar in de volksmond praat hier iedereen over Udenhout.

De speels vormgegeven, lichte bungalow is op een fraai perceel gelegen en heeft een eigen parkeerplaats, ruime oprit, aangebouwde,

...

Lees meer

Kenmerken

Soort objectWoonhuisBouwjaar1988Woonoppervlakte122 m²Aantal kamers4

Lees meer

Foto's

Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (1)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (2)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (3)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (4)

Meer foto's

Omschrijving

Wij denken dat iedereen deze woning wel kent, de 'Spaanse' bungalow aan de Udenhoutseweg in Udenhout. Dat laatste is niet helemaal waar, want heel officieel ligt de woning in Berkel-Enschot, maar in de volksmond praat hier iedereen over Udenhout.

De speels vormgegeven, lichte bungalow is op een fraai perceel gelegen en heeft een eigen parkeerplaats, ruime oprit, aangebouwde, 31 m² grote garage, zeer sfeervolle patio / binnentuin, aan de woning gebouwde overkapping, achtertuin met aangebouwde, houten berging en grote zijtuin. In de zon, in de schaduw, er is hier door de ligging van de tuinen en de mogelijkheden altijd wel een plek om of van de zon of van de schaduw te genieten.

Doordat alles gelijkvloers is, is de woning uiteraard ideaal voor minder validen en (jong) senioren. Maar uiteraard is iedereen welkom om te kijken en te kopen.

Parkeren kan eenvoudig op eigen terrein.

KENMERKEN:


- De woning is gebouwd in 1988.
- Perceeloppervlakte is 887 m².
- Inhoud van de woning bedraagt 617 m³ (conform NEN 2580 meetrapport op locatie ingemeten)*.
- Netto woonoppervlakte is 122 m². (conform NEN 2580 meetrapport op locatie ingemeten)*.
- Verwarming en warm water worden geleverd via een Nefit combi uit 2006. Warm water in de badkamer komt via een elektrische boiler.
- Woning is volledig v.v. dubbel glas, kunststof kozijnen, vloer-, dak- en muurisolatie.
- Onder de overkapping aan de woning is zonwering geplaatst. Achterzijde van de woning heeft tevens zonwering.
- Begane grond beschikt ook nog over een extra zonnescherm aan de voor- en achterzijde.
- Energielabel is D en is geldig tot 6-5-2034.

BUNGALOW:
Vanaf de straatzijde is via een breed, bestraat pad de entree van de woning te bereiken. De ruim hal biedt toegang tot de bijkeuken en de woonkamer. In de hal is verder de meterkast en het deels betegelde toilet met wandcloset en fontein.

Aan de rechterzijde van de hal is de bijkeuken. Deze is v.v. de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur en de CV-opstelling. Vanuit de bijkeuken is de patio te bereiken.

De L-vormige woonkamer geeft aan de voorzijde toegang tot de keuken. De keuken van 2,46 x 3,18 m heeft een moderne U-vormige opstelling en is v.v. een (zeer recente) vaatwasser, combi-oven, oven, koelkast, afzuigkap en 5 pits gaskookplaat.

De woonkamer van ca. 55 m² heeft een panorama gashaard en meerdere schuifpuien naar zowel patio als zijtuin. De kamer is afgewerkt met een laminaat vloer, sierpleister wanden en de kap in 't zicht.

Vanuit de woonkamer is de gang te bereiken naar de slaapvertrekken en badkamer. De gang geeft toegang tot 3 slaapkamers en via een schuifpui eveneens toegang tot de patio.

De kamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en korreltapijt, spuitwerk wanden en eveneens de kap in t zicht. De ouderkamer geeft toegang tot de badkamer.

De badkamer is ruim met een grootte van 8 m² en is deels betegeld en heeft een open douche, dubbele wastafel en een wandcloset. De badkamer krijgt, net als iedere ruimte in de woning een zeer ruimtelijk effect, door de hoogte van de kap en de kap in het zicht.

De 2e slaapkamer is eveneens v.v. een douche en wastafel.

De kamers hebben de volgende afmetingen:
kamer 1 aan de linkerzijde van de gang 2,77 x 3,20 m;
kamer 2 aan de linkerzijde van de gang 8,5 m² en
kamer 3 aan de linkerzijde van de gang 3,7 x 4,37 m.

BUITENLEVEN:
De woning heeft aan de rechterzijde een parkeerplaats en een ruime oprit voor meerdere auto's. Links van de oprit is een pad naar de voortuin en naar het toegangspad van de entree.

Vanuit de oprit is tevens de aan de voorzijde ommuurde patiotuin te bereiken. Deze patiotuin biedt veel privacy, is ruim en geeft volledig zicht op de gehele bungalow.

Aan de bungalow is over de nagenoeg volledige lengte een overkapping gerealiseerd met een diepte van bijna 3 meter. Hierdoor kan in elk jaargetijde buiten gezeten worden. Een buitenhaard zorgt ook in de wintermaanden voor een warme sfeer. In de zomermaanden zorgt een zonwering onder de overkapping weer voor de nodige verkoeling.

Vanuit de oprit is de garage te bereiken. Deze 31 m² grote garage is verwarmd, is v.v. elektra en heeft een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

Aan de achterzijde geeft de garage weer toegang tot een houten overkapping cq berging met van daaruit weer de achtertuin. Deze achtertuin loopt achter de woning door en komt uit in de zijtuin die als hoofdtuin dienst doet. Aan de woning is een terras gerealiseerd van waaruit met een schuifpui weer de woonkamer te bereiken is.

WOONOMGEVING
De woning is gelegen aan de rand van Udenhout en officieel in Berkel-Enschot, allebei gemeente Tilburg. De woning ligt ideaal t.o.v. winkels in Udenhout, o.a. Tongeloplein en winkels in Berkel-Enschot, Koningsoord. Sportvoorzieningen zijn op loopafstand en door de ligging aan de rand van het dorp zijn ook uitvalswegen richting Tilburg en andere steden, direct bereikbaar. In de nabije toekomst wordt het steeds concreter dat Udenhout een station gaat krijgen, waardoor ook met openbaar treinvervoer de locatie perfect is.

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Peeters-Bouckaert Makelaars laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

OverdrachtStatusBeschikbaarVraagprijs€ 825.000,- kosten koperPrijs per m²€ 6.762,30Aanvaardingin overlegBouwvormSoort objectWoonhuisSoort woningBungalowType woningVrijstaande woningKwaliteit woningNormaalBouwjaar1988BouwvormBestaande bouwLiggingIn woonwijkOppervlakte en inhoudWoonoppervlakte122 m²Perceeloppervlakte887 m²Inhoud617 m³Gebouwgebonden buitenruimte70 m²IndelingOverige inpandige ruimte32 m²Aantal kamers4Aantal slaapkamers3Aantal woonlagen1 woonlaagVoorzieningenTV kabel, Buitenzonwering, SchuifpuiEnergieEnergieklasseDEnergie einddatum06-05-2034IsolatieDubbel glas en volledig geïsoleerdVerwarmingC.V.-Ketel en gashaardWarmwaterC.V.-Ketel en elektrische boiler eigendomC.V.-KetelNefit combi (Gas Combiketel uit 2006, eigendom)BuitenruimteTuinTuin rondomHoofdtuinTuin rondomAchteromJaKwaliteit tuinVerzorgdBergruimteSchuur / BergingAangebouwd houtParkeergelegenheidGarageAangebouwd steen en parkeerplaats, voor 1 autoVoorzieningenVoorzien van verwarming, voorzien van elektra en met elektrische deurParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terreinParkeeroppervlakte30 m² (364 bij 851)Totaal aantal garages1DakSoort dakLessenaardakMateriaalPannenOverigPermanente bewoningJaOnderhoud binnenGoedOnderhoud buitenGoedHuidig gebruikWoonruimteHuidige bestemmingWoonruimteKadastrale gegevensGemeenteBerkelSectieBPerceelnummer4515Oppervlakte887 m²EigendomssituatieVolle eigendom

  • Foto's
  • Plattegronden

Foto's

Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (5)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (6)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (7)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (8)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (9)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (10)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (11)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (12)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (13)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (14)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (15)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (16)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (17)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (18)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (19)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (20)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (21)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (22)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (23)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (24)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (25)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (26)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (27)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (28)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (29)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (30)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (31)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (32)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (33)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (34)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (35)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (36)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (37)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (38)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (39)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (40)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (41)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (42)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (43)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (44)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (45)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (46)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (47)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (48)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (49)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (50)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (51)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (52)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (53)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (54)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (55)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (56)

Plattegronden

Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (57)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (58)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (59)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (60)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (61)Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (62)

CBS Statistieken

";}var diep = 0;searchChilds(mainElement, table, titel, diep, dataProperties);// START GoogleDataArray// Regio Aanduiding en Postcode heeft geen goede data voor in een pie chartif (mainElement.Title === 'Regioaanduiding' || mainElement.Title === 'Postcode') {return;}if (!googleDataArray[mainElement.Title]) {googleDataArray[mainElement.Title] = {};}if (!googleDataArray[mainElement.Title][year]) {googleDataArray[mainElement.Title][year] = {};}// Voeg zoeken op type in de typeSelect dropdownvar optionExists = false;for (i = 0; i < typeSelect.length; ++i){if (typeSelect.options[i].value == mainElement.Title){optionExists = true;}}if (!optionExists) {var option = document.createElement('option');option.value = mainElement.Title.trim();option.text = mainElement.Title.trim();typeSelect.appendChild(option);}dataProperties.value.filter(function(element) {addChildTopics(element, mainElement, year, dataProperties, typedDataSet);});// END GoogleDataArray}})// Voeg zoeken op regio + jaar toe aan de compare dropdown typedDataSet.value.filter(function(regio) {var option = document.createElement('option');option.value = regio.Codering_3.trim();option.text = regio.Title.trim() + ' (' + regio.SoortRegio_2.trim() + ', ' + year + ')';option.title = year;var option2 = option.cloneNode(true);if (year == '2016') {if (option.value.startsWith("WK")) {option.selected = true;}} else if (year == '2015') {if (option2.value.startsWith("WK")) {option2.selected = true;}}compareSelect1.appendChild(option);compareSelect2.appendChild(option2);});var header = table.createTHead().insertRow(0);header.insertCell().outerHTML = "

";typedDataSet.value.filter(function(mainElement) {header.insertCell().outerHTML = "

";for (rowKey in mainElement) {if (mainElement.hasOwnProperty(rowKey)) {var row = table.rows.namedItem(rowKey);if (row) {row.insertCell().innerHTML = mainElement[rowKey];}}}})jQuery('.cbs_table_' + year).html(table.outerHTML);}/* * Search Childs van de dataProperties door middel van recursie! Zodat we een goede * structuur hebben in de tabel */function searchChilds(mainElement, table, titel, diep, dataProperties) {dataProperties.value.filter(function(element) {if (element.ParentID === mainElement.ID) {if (element.Type === 'TopicGroup') {diep++;if (element.Description) {titel += "

";}searchChilds(element, table, titel, diep, dataProperties);titel = '';diep--;}if (element.Type === 'Topic') {diep++;titel += "

";addRow(element, table, titel)titel = '';diep--;}}});};/* * Voeg een row toe aan de tabel en set alle belangrijke data als attributes op * de

Udenhoutseweg 8 A in Berkel-Enschot 5056 PE: Woonhuis te koop. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 6319

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.